Welkom bij getekende gedichten

Getekende gedichten zijn voor iedereen. Wij maken onze eigen teksten en beelden, geïnspireerd door wat we zien en meemaken. Maar voornamelijk verlenen wij service door op maat te leveren aan bedrijven, instellingen en particulieren.

Getekend gedicht op maat
Iedere speciale gelegenheid verdient speciale aandacht. Wij geven deze met een getekend gedicht. U krijgt van ons een uniek getekend gedicht in handen, helemaal in stijl. En of dat een schilderij blijft of wordt verspreid als poster, kaart, uitnodiging, placemat, schort, kussen, een relatiegeschenk of iets helemaal anders, dat bekijken we samen per opdracht en per kunstwerk.

Voor u gemaakt door…
Getekende gedichten is een initiatief dat medio 2012 uit enthousiasme en liefde voor woord en kunst werd geboren. Enthousiasme bij Maarten van den Beemt en Saskia Martens. Saskia schrijft de gedichten en creatieve teksten, Maarten van den Beemt maakt daar illustraties bij. Het resultaat is een getekend gedicht, uniek en met liefde voor woord en beeld gemaakt. Neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor de website van Maarten van den Beemt

Contact

11 + 14 =